Procejt: The Team Breezy Movie

Ok du har hört TB mixtape, läst tidningen nu gör er redo för att titta på filmen ... .. förhoppningsvis! Ok Team Breezy har kommit på idén att släppa en mini-film för att visa vårt stöd för Chris Brown och vi behöver din hjälp för att göra det. Om du vill vara isär av filmen läs all information nedan. Vi räknar med er!

Ok så temat för filmen / dokumentären är naturligtvis Team Breezy och Chris Brown. Vad vi behöver är att var och en av er att spela in en video, inte längre än 3 minuter långa

1.  säg att vi är Team Breezy på ditt eget språk? Om du talar engelska kan du säga det på engelska och om du talar franska säga det på franska osv. Vi kommer att klippa ihop dem och visa Breezy hur mycket stöd han har runt över hela världen. Det kommer att användas som intro till filmen.

2. För 3 minuters videon behöver vi er alla att prata om och visa oss hur Breezy har haft en effekt på ditt liv och hur du har stött honom genom åren. Ange ditt namn och ditt land i början av videon! I videon, kan du visa oss din Chris Brown varor (affischer, kedjor, skivor, böcker etc). Du kan också dansa till en Chris Brown låt, sjunga, visa oss dina konstverk / tavlor etc. Prata om hur ni stöder honom och den effekt hans musik har på dig.

3. Vi behöver även Breezy Street Team rörelse för att hjälpa till även med detta. Som ni marknadsför Chris med affischer, flygblad, broschyrer etc i era städer och de flesta av er har spelat in här, kan du skicka in den som en del av filmen? Detta kommer att vara ett bra sätt att visa Chris Brown hur mycket vi stödjer honom! Samma sak gäller för icke medlemmar Street Team. Om du har stött Breezy på något sätt du spela in det och skicka in!

Om du inte vill delta i själva filmen, men skulle vilja hjälpa bakom kulisserna då behöver vi dig också! Vi behöver berättarna, producenter, redaktörer film, musiker, grafiska designers och alla andra att hjälpa till att få det här projektet igång.

Än så länge finns det inget releasedatum, men det finns en tidsfrist datum. Tidsfristen för video / ljud inlagor är 8 April 2011. Om du har några idéer / förslag / synpunkter skicka dem alla till [email protected]. Om du skickar in en video tidigt ska du bifoga ditt namn, ålder och land!


Im down for this!;) alla vet att Chris Browns fans är dem bästa fansen ever!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0