Procejt: The Team Breezy Movie

Ok du har hört TB mixtape, läst tidningen nu gör er redo för att titta på filmen ... .. förhoppningsvis! Ok Team Breezy har kommit på idén att släppa en mini-film för att visa vårt stöd för Chris Brown och vi behöver din hjälp för att göra det. Om du vill vara isär av filmen läs all information nedan. Vi räknar med er!

Ok så temat för filmen / dokumentären är naturligtvis Team Breezy och Chris Brown. Vad vi behöver är att var och en av er att spela in en video, inte längre än 3 minuter långa

1.  säg att vi är Team Breezy på ditt eget språk? Om du talar engelska kan du säga det på engelska och om du talar franska säga det på franska osv. Vi kommer att klippa ihop dem och visa Breezy hur mycket stöd han har runt över hela världen. Det kommer att användas som intro till filmen.

2. För 3 minuters videon behöver vi er alla att prata om och visa oss hur Breezy har haft en effekt på ditt liv och hur du har stött honom genom åren. Ange ditt namn och ditt land i början av videon! I videon, kan du visa oss din Chris Brown varor (affischer, kedjor, skivor, böcker etc). Du kan också dansa till en Chris Brown låt, sjunga, visa oss dina konstverk / tavlor etc. Prata om hur ni stöder honom och den effekt hans musik har på dig.

3. Vi behöver även Breezy Street Team rörelse för att hjälpa till även med detta. Som ni marknadsför Chris med affischer, flygblad, broschyrer etc i era städer och de flesta av er har spelat in här, kan du skicka in den som en del av filmen? Detta kommer att vara ett bra sätt att visa Chris Brown hur mycket vi stödjer honom! Samma sak gäller för icke medlemmar Street Team. Om du har stött Breezy på något sätt du spela in det och skicka in!

Om du inte vill delta i själva filmen, men skulle vilja hjälpa bakom kulisserna då behöver vi dig också! Vi behöver berättarna, producenter, redaktörer film, musiker, grafiska designers och alla andra att hjälpa till att få det här projektet igång.

Än så länge finns det inget releasedatum, men det finns en tidsfrist datum. Tidsfristen för video / ljud inlagor är 8 April 2011. Om du har några idéer / förslag / synpunkter skicka dem alla till [email protected]. Om du skickar in en video tidigt ska du bifoga ditt namn, ålder och land!


Im down for this!;) alla vet att Chris Browns fans är dem bästa fansen ever!!

Team Breezy mixtape

såå ni har sett tidningen, here is the mixtape som många personer från Team Breezy har gjort. Chris twittrade detta, och Joyce (hans mamma) har även hört det! Chris Browns dj som heter dj babey drew hjälpe även till!
 BTW! följ mig på min nya twitter www.twitter.com/teeambreezy

               
                        NÅGRA LÅTAR ---> HÄÄÄÄR
- Track List

1. Breezy Take Over
2. Fan to the Max
3. Breezylicious
4. Champion
5. Wait
6. I Can Transform Ya
7. 6’7 Foot
8. Black & Yellow
9. Devoted Fan
10. Crawl
11. God Bless Us All
12. Who Are We (Team Breezy)
13. What U Doin’
14. Team Breezy Mixtape
15. Graffiti Spray
16. Kiss Kiss
17. All The Way Turned Up
18. Lucky Me (Acapella)
19. Sex Song
20. Deuces
21. No Bullshit
22. Ain’t Thinking About You
23. You Gon’ Turn Into A Fan
24. Middle Talking
25. Yeah 3X
26. Freeze
27. Steeze
28. Breezy’s Revenge
29. Outro



har redan laddat ner allt;) kanske inte låter så jääte vacket, men det är ju TB!;)


Street Team




här är några Team Breezy medlemar från Frankrike;)

CNN.. WTF?!

såå, i en hel dag har det snackats om chris browns hårfärg över hela världen! det var trending topic worldwide! jag såg att medlemar från Team Breezy skrev att de såg Chris Brown på CNN för att han har färgat håret för en musik video, även Chris såg det! wtf! finns det inte bättre saker som de kan berätta om på nyheterna än att Chris Brown har färgat håret!? snacka om att Chris Brown är viktig eftersom att det är tydligen större än massa skit som händer just nu som jordbävningar osv! jag tycker att CNN är bajs för detta! jag menar, det är bra promo för albumet, men TeamB fixar det;) såg nyss TeamBreezy mötet på ustrem! Focus on the positive!

Chris goes blond?!

taa det lugnt! det är bara för en musikvideo! "Look At Me Now"


Tjejen med Team Breezy tatueringen


she must be outta her mind.. Love tb though!

F.A.M.E Promo


CBE Crew


Aaron är han med röd tröja & Gui med grå kofta;)



Gui är även hans dansare. Du kan se honom när han dansa med Chris på tex SNL, Good Morning America och konserter. Alltså jag vet inte hur många kussar den här mannen har, men han har ännu snyggare, tro mig, jag har sett dem på pics, hittar bara inga bilder:( .. I guess the hotness runs in the family!


ThrowBACK!

Grammys 2007.. WOW!

Allstar weekend 2011




Chris spelar basket med barn:)




Chris Brown avslöjar F.A.M.E Tracklista!!




1. Deuces (Explicit Version) featuring Tyga & Kevin McCall
2. Up 2 You
3. No Bullshit (Explicit Version)
4. Look At Me Now (Explicit Version) featuring Lil Wayne & Busta Rhymes
5. She Ain’t You
6. Say It With Me
7. Yeah 3x (Explicit Version)
8. Next 2 You featuring Justin Bieber
9. All Back
10. Wet The Bed featuring Ludacris
11. Oh My Love
12. Should’ve Kissed You
13. Beautiful People featuring Benny Benassi

Deluxe Edition
1. Deuces (Explicit Version) featuring Tyga & Kevin McCall
2. Up 2 You
3. No Bullshit (Explicit Version)
4. Look At Me Now (Explicit Version) featuring Lil Wayne & Busta Rhymes
5. She Ain’t You
6. Say It With Me
7. Yeah 3x (Explicit Version)
8. Next 2 You featuring Justin Bieber
9. All Back
10. Wet The Bed featuring Ludacris
11. Oh My Love
12. Should’ve Kissed You
13. Beautiful People featuring Benny Benassi
14. Bomb feat. Wiz Khalifa
15. Love Them Girls featuring Game
16. Paper, Scissors, Rock featuring Big Sean & Timbaland
17. Beg For It


DAAAMMN!! shit vad många låtar.. Men vad hände med Calypso, Sweetheart & Rest Of My Life?! anyways.. Im soo happy!


Diggy & Chris Brown

för er som ännu inte hört låten..
Diggy ft Chris Brown - Put You On It

Diddy & Chris Brown uppträder på allstar weekend 2011

jag kan tydligen inte kopiera skiten så ni får klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till videon;)


@teambreezydc


avundsjuk!

onödigt inlägg.. Har tråkigt:)

Jag vill bara berätta en sak för er. Idag så pratade jag med två personer som tycker att Justin är mycket bättre än Chris (vilket inte är sant) men såklart, dem får tycka som dem tycker. Men jag tycker så här 1 Chris är mycket bättre än justin på att dansa (kolla på mina tidigare inlägg) . 2 Chris är mycket bättre på att sjunga även fast han har hamnat i målbrottet, haa!  jag hoppas att ni förstår vad jag menar:) 3 han är 1000 gånger bättre uppträdare! 4 han är en bättre skådis. 5 han är inte bara känd för sin frisyr utan för hans talang. Det finns mycket mer som Chris är mkt bättre på.. Det enda Beliebers kan säga är.. "aahh, men Justin misshandlar inte folk" lool, är det de ända ni kan komma med?! ni känner inte Chris, och ni var inte i bilen när dt hände så snälla, säg inte så igen, för jag kan komma med så mkt bättre! och förresten, nu snackar vi om Justin & Chris som artister inte som person, eller hur?! det visar bara att ni inte har nått bättre att komma med, så därför måste ni börja snacka om personliga saker, soo lame;) 

haha tro mig, I like Justin, Men beliebers gör mig lite så där.. irriterad när dem säger så:) antingen har dem dålig syn eller hörsen.. Eller oftast båda!.. ;) haha men både JB & CB är goda vänner, Chris sade själv att Justin är hans lil bro:) Justin ser upp till honom, ibland kan man se det lite för mkt. Jo typ, Chris var alltid den som flörtade med tjejerna och allt och nu när justin är känd så börjar han oxå göra det, but that's fine. Han ser upp till Chis:) jag vet att jag skrev mkt, men när jag väl har börjar så blir det föör svårt att sluta;) XOXO

Adidas all star weekend


haan döödar mig! kolla hans kläder & allt.. För heet!

och så det där leendet;)

videos från Boulevard 3






adidas basketball game

åhh vad sexxii Chris vad i dem kläderna!! men vad litet det var jämfört med phoenix där Chris spelade sån där celeb game;

Chris ser skit sexxyy ut!

alla ville bara ta kort med chris och ingen annan spelare..
But i don't blame them at all;)

haha men nää, ska de spela på den där lila planen?! vad litet det var jämfört med phoenix, där Chris spelade sån där celeb game;)


Say Goodbye


mer bilder från Boulevard 3

















Amazura nightclub


vad gör han?!











BOULEVARD 3 I HOLLYWOOD





















CHRIS BROWN'S NBA ALL STAR PATY AT BOULEVARD 3








Chris Brown lämnar NBC studion


Ny music! Chris Brown - Last Time Together


Chris Brown mamma twittrar

asså hon är så otroligt gullig, speciellt mot henne son och hans fans! följ henne eller se vad hon twittrar om på www.twitter.com/mombreezy och hon följer mig! ;)






Vill ha, vill ha, vill ha!! hon skrev att allt deta kommer ut snart så att man kan beställa!

#1 Chris Brown fan from Brazil

aww.. Vad söt. Han försöker härma Chris med tatueringarna oxå!:)

bästa stunderna från Chris Browns konsert


NI MÅSTE SE!!

SÅ SANT!

lite kommentarer som jag läste och tänkte.. FAN DET ÄR JU SANT! ;)
               
    King Makers
February 18th, 2011 at 3:37 pm

A smart business choice, seeing the Chris Breezy is the market trend now, it make sense to invest when the stocks are moving higher. Chipmunk, twista, TI, Bow-wow, Diddy, Ester Dean, Mary J & Tyga have successfully cashed in on some of his recent success so why no her. Anything CB touches now, turns to gold & everyone knows, even his (under cover fans in denial).Truth is, anyone can say whatever but she shares alot more fans with Chris Brown that haterz.

  Darren UK
February 18th, 2011 at 3:29 pm

what you people need to get in your mind is that Chris brown is killing the urban scene right now. He’s doing well in the UK with 2 top 5 hits on the main charts. Thats why all these artists are working with him. He is a success whether you hate him or not.


Haterz, havent you seen, the more you hate, the stronger he gets?


"One Night Stand"


Keri Hilson är redo för att släppa en video till låten "One Night Stand."

Medan den långsamma slow jam tar lyssnare in i sovrummet, lovar videon vara sexig, men inte over-the-top. Fast hon har några potentiella singlar i åtanke. Miss Keri gick med "One Night Stand"på grund av efterfrågan från sina fans.

"Mina fans gillar verkligen" One Night Stand "med Chris Brown," har hon  tidigare berättat  för Rap-Up.com "Jag har många favoriter, men fansen vill ha " One Night Stand ". Det kommer att bli min urbana singel."

det är planerat att de ska spela in videon  denna månad!

YES! finally Keri, tack!



jive släpper nya chris brown F.A.M.E promo bild


ÄLSKAR flugan! haha asså shiitt vad han passar med det! han blev typ känd för att ha flugor efter hans besök hos Larry King, efter det har han inte slutat använda det xD

Rafaello&co and the sacred bracele


Twitpic..
Undra hur mycket han spenderar på allt bling..

Track season: yellow diamond stopwatch


Twitpic..
Vad är det med Chris och bling nu för tiden!?

Chris Brown köper en lägenhet för 1.7 miljoner dollar!


sångren Chris Brown har nyligen köpt en bostadsrättslägenhet för nära 1.7 miljoner dollar.

Den
3.000 kvadratmeter stora enheten upptar hela översta våningen. Den har en öppen planlösning, högt i tak och en bar. Det finns tre sovrum och 31 / 2 badrum.

DAMN BREEZY! vad hände med ditt hus hemma i Virginia!:(

Team Breezy skaffar tatueringar!




OHH MY.. Vet dem här tjejerna att det är permanent?!


Eva Simons & Chris Brown


AWW HOW CUTE! fyan vad dem passar! kolla hur vacker hon är! Chris, screw Karrueche eller hur hon nu stavar sitt namn..

That smile is to die for!


AWW.. Bebis!

Kändisar bär MCM

Det här är MCM..

                     Queen Beyoncé


Och min BEBIS<3

on the set of "Look At Me Now"









Liking the shirt on the first pic! "
lite bilder på Lil Wayne, Busta rhymes and brreezzy som spelar in videon för "Look At Me Now" just nu!
hooppas videon blir ooff thee hook!

Diddy ft Chris Brown - Yesterday official video


♥Yesterday I fell in love♥

Chris och Teyana Taylor

 
                                     
                                     
                                     
                                      
    Great news! hittade några bilde från någon fotografering Chris gjorde 2010 med fotografen Marc Royce.
    Några foton är på Chris och rapparen och även hans bästa vän Teyana Taylor

F.A.M.E album cover


I LOVE IT! det här visar hans kreativa sida, för Chris är väldigt kreativ och älskar konst! men den är även cool.
Får mig bara att längta tills albumet kommer ut!

Justn Bieber pratar om Chris Brown

Nyheten om samarbetet drabbas först på webben i slutet av december, då Bieber och Brown om twittrade om att de arbetar tillsammans. Den 16-åriga sade att han och Brown hade en fantastisk tid i studion och Brown även hade några råd för tonåringarna stjärnan.
"vi bara prata om vanliga saker, inget är för galet, säger han till MTV News. "Precis som att vara ödmjuk och komma ihåg att Gud fick oss i detta läge, så alltid välsigna honom."

Jordin Sparks: Jag skulle älska att få jobba med Chris igen!

Amerikan idol sesong 6 vinnaren Jordin Sparks berättade för CNNSHOWBIZ i söndags (13 feb) på grammys att hon skulle älska att få jobba med Chris igen.

" Jag älskar Chris, jag tycker han är otroligt duktig.

Han var en gentleman, han studsar från väggarna, "Sparks sade om sin tid att arbeta med den talangfulla sångaren, som var nominerad till tre Grammys.

"Jag vet att folk är mycket kritiska, men jag tror han verkligen att Chris försöker och han är att påväg dit. Han gör saker som han säger att han ska göra," sparks lade även till "Jag tror att alla förtjänar en andra chans. Jag skulle älska attjobba med honom igen. "

WEBISODE: BREEZY - SUPERBOWL WEEKEND

KOLLA PÅ 1:50 fyfan vad tung han är!! asså jag förstår bara inte:P


AWW dem bästa är såklart  1:50, 1:05 när han är med Keri,  0:54 när han ler & 1:02 han ser sexy ut då:)


Chris Brown shouting TeamBreezy during SNL!!


AWW.. THAT SMILE IS TO DIE FOR. Blir så glad när han skriver att han älskar TeamBreezy och alltid tackar oss som på tex bet awards och snl! han är så gullig!!:) haha he's so silly!<3

Justin Bieber ft Chris Brown - up

Den är hääärr!!!

AMAZING. Älskar låten och med Chris blir den ju bara awsome;)

Men det här är inte den enda låten som dem har gjort tillsammans. Denna låt är till justins nya mixtape. Deras nya låt kommer att finnas i Chris nya album F.A.M.E, och Chris säger att den är AWSOME!;)


Chris igår på Saturday night live

aww bebis.. Han skev innan uppträdandet att han var extremt nervös!

Chris Brown - Yeah 3x

Chris Brown - No Bullshit



Visste ni att?!
Dem skorna Chris hade på sig igår var samma skor som han hade på sig på videon "crawl"

Inte så jääte fina, men dem verkar vara bra att dansa med:)


Chris Brown är TT!

#ChrisBrownOnSNL är Trening topic worldwide på twitter just nu! :)

Trends

Worldwide ·change

  • #5FreeSongs
  • #youcanthollaif
  • #thatslove
  • BRITNEY FATALE
  • ChrisBrownOnSNL
  • Peter Alexander
  • GagaGrammys
  • Gerard Way
  • Private Parts

Chris med fans





Fu** vad lång han är!

Chris får rätt att tilltala Rihanna

Nu får Chris Brown vistas i samma rum som Rihanna igen. R’n’b-stjärnan har gått med på att mildra besöksförbudet som utfärdades mot ex-pojkvännen efter att han misshandlat henne för två år sedan.

Brown får, enligt de nya villkoren, även tilltala Rihanna, men han får inte irritera, antasta eller trakassera henne, skriver E online.

Brown dömdes till fem års villkorlig dom och samhällstjänst för misshandeln.
rihanna and chris lo9d788f Spotted: Chris Brown & Rihanna In Paris www.upscaleswagger.com




Det är lite synd hur allting slutade mellan dem två:(


Fans campar utanför SNL studion för att se Chris



Chris Brown till SNL idag!


Chris följer mig! MAN WTF?!

En TB medlem flippar när hon fått reda på att Chris följer henne på Twitter! haha rolig tjej:)

Hade jag fått reda på att Chris följde mig på twitter så skulle jag vart värre än henne. Tar ut en video då, I promise;)
Because that will happen!!:)

Chris Brown i New York






Tyga ft Chris Brown - Regular Girl / Wonder Woman


FYFANN! Vad sexy!!! I LOVE ME SOME CHRIS BROWN!!<3  och hans tatueringar.. OUF! skit snygga!..

Chipmunk: Champion är redan #1 mitt hjärta

"Jag tror inte det är omöjligt för Champion för att bli nummer ett - det är nummer ett just nu, och om det stannar där,  ska jag vara lycklig. Om den inte gör det kommer jag inte vara alltför ledsen, eftersom det är nummer ett i mitt hjärta, att få arbeta med Chris var en fantastik upplevelse, jag gör det gärna igen! " sade han  till Metro.co.uk i en exklusiv chatt.

Chris blev intervjuad direk efter att dem hade spelat in video för "Champion" aaw.. Han har en fluga, älskar när han har det! :)

Champion #1 Yeah 3x #5


Den officiella brittiska diagrammet har släppts idag och det ser ut att Champion # 1 på den officiella brittiska singellistan. Chris Brown med "Champion" och flyttar upp 9-5 är "Yeah 3X. Enligt vissa källor är Champion före förra veckans # 1 med Jessie J med över 6.000 exemplar. 

Vänta.. Jag är skit glad men asså varför är dem låtar över före "Yeah 3x" ?? asså den är skit grym! hursomhelst.. AHH!

Look at me now at #11 on billboard!


Chris Browns comeback is loking better than ever!
Grattis bebis!!<3

Chris Brown på scen






nu blir jag bara ledsen över att han inte kommer till Sverige iår:( fan vilken tur Australien har!!


Ny webisode.. Breezy Dance Freestyle!


Will och Chris


106 vill ha Chris i en hel vecka!

visst, en dag eller så.. Men en vecka?!


Shitt.. Alltså 106 and park dör för honom. But then again.. Who doesn't?

Chris Brown på premiären


BET'S 106 AND PARK

Chris ska uppträda på 106 and park den 23 mars:)


America's winter concert

Det har avslöjats att Chris Brown ska uppträda på America's winter concert på good morning america den 22 mars, samma dag som hans album släpps!

Chris Brown ska uppträda på...

  • February 12th – SNL (Saturday Night Live).
  • 22 mars – Good Morning America (ABC)
  • March 23rd – BET 106 & Park (Wild-Out Wednesday).


Galna fans


Chris på flygplatsen


Doing the dougie!

Han älskar verkligen dansen! han är typ den enda kändisen som kan göra THE DOUGIE! ;)

Chris spelar basket i Texas



Chris och Adrian Grenier på superbowl


Chris Brown och Jordin sparks






Chris och Jordin ska uppträda "No Air" på American idol den 15 mars!!

Det här var 2008. Gud vad hon tog på honom, lol! men hon erkände ju på Tyra Bank show att hon var kär i honom:)

"be love song!


För lite autotune kanske?! Chris anväder det väldigt mycket när han jobbar med T-pain, och T-pain har ALLTID det!


Chris Brown på maxim party



Hitta inga fler bilder:(

Chris Brown vill uppträda med Lady gaga på superbowl!






AWSOME! mina två favorit artister just nu! eller Chris kommer ju alltid vara det men anyways!
Gaga och Chris  och Beyoncé är ju dem artister som gör dem bästa uppträdande enligt mig.. Så kan ni tänka er?!


Chris Brown på flygplatsen




"No Bs" fortsätter att toppa listorna, Yeah 3x slår 1 miljon digital försäljning!

Grammy nominerad, multi-platina artisten och skådespelaren Chris Brown, som fortfarande innehar # 1 position Urban Mainstream radion diagram. Spåret, producerad av Bizness och är skriven av Brown, är den andra låten till topp till # 1 diagrammet i tre månader. Hans föregående spår var att bryta upp låten "Deuces" featuringTyga och Kevin MCCall.

Chris Brown F.A.M.E. Tour TV-reklamen - Australien


yeah 3x har vart #1 på topplistan i Australien i flera veckor nu!! yeaah 3x

Beautiful People

Chris har precis postat den officiella "Beautiful People" enda konstverk hans officiella Twitter-konto.
Såg även på Perez Hiltons hemsida att han typ ÄLSKAR den här låten!

Chris Brown ska vara med på SNL!

CHRIS BROWN kommer att vara på SNL den 12 feb, GET READY TEAMBREEZY!
Har alltid viljat se honom på snl, so this will be fun!

RSS 2.0